Hjem Om mig

Om mig

 

2084

 

Sommeren 2003 flyttede vi til Danmark med det klare mål at starte opdræt af brugsmalinois og føre en hundepension ved siden af kennelen.

Naturligvis ligger der mange overvejelser til grund for vores beslutning, også personlige, for at tage så stort et skridt. Vi synes det er vigtigt at give til kende her, hvad der er vores filosofi bag opdrættet og hvilke mål vi sætter os for vores kennel.

Det absolut grundlæggende for vores kennel er, at vi i samarbejde med vores partnere, forsøger at videreføre og forfine den legendære belgiske brugsmalinois fra kennelen Malinois des Deux Pottois. Vores samarbejdspartnere har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med linjerne og har i mange år ført linjerne videre i deres opdræt, som er solgt med stor success over hele verden - også til tjenestebrug ved både politi, militær og sikkerhedsvagter. Anerne for vores hunde er de samme som for des Deux Pottois og går man tilbage vil man se, at der er tale om rene linjer hele vejen. Med baggrund i egen viden og vores samarbejdspartneres mange erfaringer samt kendskab til racen og linjerne forsøger vi at bibeholde nogle af racens fineste opgaver, nemlig dem som fantastisk tjeneste-, familie- og sportshund.

Målet er opdræt af stabile og selvsikre hunde med den karakteristiske arbejdsiver og de fantastiske brugshundeevner, som også var karakteristiske for des Deux Pottois.

Naturligvis skal vi understrege at vi i vores opdræt overholder alle ethiske regler.